Matverkstan i Uppsala AB

Hej på er och välkomna till bloggen idag också! Idag tänker jag berätta för er om kalaset jag hade för ett tag sedan där jag hade bjudit in goda vänner och släkten där självklart maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle träffas så jag beställde mat ifrån ett företag som ordnar catering i Sollentuna. Det blev Matverkstan i Uppsala AB som gjorde att kalaset blev en succé.  

Jag har höga krav på mat och service så därför passade det här företaget utmärkt. De använder endast perfekta råvaror och maten smakade gudomligt! Det finns ett varierat och stort utbud av rätter att välja på och det kan förstås vara svårt att bestämma sig, men då kan man alltid be personalen om råd. Tack vare att jag beställde maten därifrån så kunde jag bara koppla av och ha roligt tillsammans med gästerna. Jag har lärt mig av tidigare erfarenheter att om kalas ska bli lyckade så ska man inte stå i köket! Jag tycker att det är riktigt bra med catering i allmänhet och behöver man catering i Sollentuna så är Matverkstan i Uppsala ett företag som jag vill rekommendera. Det som gör det här företaget så bra när det gäller catering i Sollentuna med omnejd, det är deras flexibilitet med maten vilket visar sig i alla deras olika bufféalternativ som de erbjuder sina kunder. Jag tror inte att jag säger så mycket mer just nu om Matverkstan i Uppsala AB mer än att jag verkligen vill slå ett slag för deras hemsida, där kommer du att kunna orientera dig i allt vad de har att erbjuda inom catering i Sollentuna med omnejd.