Jag tycker om att äta lunch på den här restaurangen

Hej och god förmiddag alla mina kära läsare och välkomna in hit igen. Jag hoppas att ni alla mår riktigt bra den här dagen och att ni ser fram emot att få göra många bra och viktiga saker innan den här dagen är slut. Min plan med det här inlägget är att jag ska berätta för er om ett företag som heter Erawan, och det är en helt underbar restaurang som serverar lunch på Orust med omnejd.

Jag tänkte mig att jag skulle berätta om det här företaget idag eftersom jag själv planerar att gå till dem för att äta min lunch på Orust hos dem idag, och om det är så att ni skulle vilja följa med mig dit så är ni varmt välkomna att göra det. Jag tycker att det är så härligt att få smaka på deras mat, för man märker så tydligt att den är lagad med så mycket kärlek att man inte riktigt kan förstå att det inte är fler som känner till deras restaurang. På grund av att jag själv tycker så mycket om dem och den mat som de erbjuder så vill jag dela med mig av dem till er, så att också ni kan få äta lunch på Orust med omnejd där hos dem. Jag har faktiskt inte så mycket mer som jag känner att jag skulle vilja säga till er angående detta, men om ni är intresserade av att få veta mer så kan ni alltid gå in på deras hemsida för att läsa mer om dem där. Jag är helt säker på att ni inte kommer ångra att ni gjorde det. Om ni själva vill säga någonting om deras lunch på Orust så kan ni göra det i en kommentar som vi andra kan få läsa sedan.

Du gillar kanske också...