Det blev thailändskt till lunch idag

Jag har tröttnat på att stå hemma vid spisen och laga mat på söndagarna som jag gjorde innan. Riktigt redig och ordentlig var jag som gjorde i ordning lunchlådor som jag tog med mig till jobbet. Halva söndagarna lagade jag mat och andra halvan diskade jag upp stekpannor och kastruller. Nu är jag inne i en period där jag hellre går ut och äter lunch i Vänersborg än att äta medhavd hemlagad mat, och jag har hittat en restaurang som jag tycker särskilt mycket om, och det är Phaya Thai Restaurang. 

Jag älskar mat men konstigt nog syns det inte på vågen. Jag har alltid tyckt om att testa mat från andra länder, och jag tycker särskilt bra om thailändsk mat och just thailändskt fick jag smak för när jag var på semester i Thailand. Det känns nästan som om jag är tillbaka i Thailand när jag äter lunch i Vänersborg hos Phaya Thai Restaurang, det skulle väl vara vädret här då som får en att inse att det ändå är flera hundra mil till Thailand, just nu är det snöblandat regn ute och hela två plusgrader. Hade jag haft råd hade jag utan problem kunnat äta lunch fem dagar i veckan hos Phaya Thai Restaurang, det blir i alla fall ett par gånger i veckan och resten av dagarna har jag med någon djupfryst enportionsrätt. Oavsett om du arbetar i Vänersborg och vill ha en god lunch, eller om du har vägarna förbi Vänersborg och blir hungrig, så kommer du att gilla Phaya Thai Restaurang under förutsättning att du gillar thailändsk mat förstås. Personalen har sina rötter i Thailand och vet därför hur riktig thailändsk mat ska tillagas och smaka.